top of page

to 18. tammik.

|

Siltavuorenpenger 3

Aineenopettaja-koulutuksen seminaari

Humanistis-yhteiskuntatieteellisten aineiden tutkimusyhteisö (HuSoEd) järjestää 18.–19. tammikuuta seminaarin ainedidaktiikan ja tiedonalojen asemasta ja merkityksestä opettajankoulutuksessa.

Ilmoittautuminen ei ole alkanut
Muut hankkeen tapahtumat
Aineenopettaja-koulutuksen seminaari
Aineenopettaja-koulutuksen seminaari

Time & Location

18. tammik. 2018 klo 13.00 – 19. tammik. 2018 klo 12.00

Siltavuorenpenger 3, Siltavuorenpenger 3, 00170 Helsinki, Finland

About the event

Humanistis-yhteiskuntatieteellisten aineiden tutkimusyhteisö (HuSoEd) järjestää 18.–19. tammikuuta seminaarin ainedidaktiikan ja tiedonalojen asemasta ja merkityksestä opettajankoulutuksessa. Seminaariin osallistuvat oman väkemme lisäksi Dr. Clare Brooks ja professori David Lambert (Institute of Education, UCL) sekä Karlstadin yliopiston ROSE-ryhmän tutkijat professori Christina Olin-Schellerin johdolla.

Seminaari on avoin kaikille kiinnostuneille, mutta tilan ja kahvitarjoilun varaamisen vuoksi toivomme ilmoittautumista viimeistään maanantaina 18. joulukuuta. Ilmoittautuminen tapahtuu e-lomakkeella osoitteessa: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/85080/lomake.html

OHJELMA:

Torstai 18.1.

klo 13–16 Kutsuvierasesitelmät ja keskustelu; kahvitarjoilu

Dr. Clare Brooks (Head of Department, Curriculum, Pedagogy and Assessment, Institute of Education, University College London):

Subject Identity and Initial Teacher Education: Developing a Professional Compass

Professor David Lambert (Institute of Education, University College London):

Beyond 21st Century Skills: the Possibilities of Future 3 Curriculum Thinking

Perjantai 19.1.

klo 9–12 Etukäteen valmistellut kommenttipuheenvuorot edellisen päivän esitelmien pohjalta ja keskustelu (2 puheenvuoroa tiedekuntamme tutkijoilta, 2 puheenvuoroa Karlstadin yliopiston tutkijoilta

klo 12–13 Lounas (omakustanteinen)

klo 13–17 Tutkimushankkeen suunnittelukokous (osallistujat: ROSE-ryhmä Karlstadista, SSRG-ryhmä Lontoosta ja HuSoEd-ryhmä)

Share this event

bottom of page